Z majonezo je vse bolj okusno. Kremna in gosta tekstura majoneze dopolnjuje in plemeniti številne obroke: meso z žara, francosko solato, sočen sendvič, ribe, školjke, … Z njo boste izboljšali ostanke zelenjave in odlično povezali najrazličnejše solate.
Priljubljena omaka iz najokusnejših paradižnikov in najboljših začimb. Slovi kot odličen dodatek številnim jedem in nepogrešljiv dodatek vsaki kuhinji. Nekaterih jedi, kot so ocvrt krompirček, pizza, hamburger, klobase ali paniran sir, si ne moremo zamisliti brez dodatka kečapa. Priročen dodatek za obogatitev omak, solat, juh in enolončnic.
Majonezna omaka brez jajc in z minimalno vsebnostjo maščob.
Z majonezo je vse bolj okusno. Kremna in gosta tekstura majoneze dopolnjuje in plemeniti številne obroke: meso z žara, francosko solato, sočen sendvič, ribe, školjke, … Z njo boste izboljšali ostanke zelenjave in odlično povezali najrazličnejše solate.
Ena najstarejših poznanih začimb v obliki paste iz priljubljenih gorčičnih semen, kisa in začimb. Poda se kot priloga k mesnim in zelenjavnim jedem ter dodatek marinadam, raznim omakam, solatnim prelivom. Nepogrešljiva sestavina pikantnih omak.
Majonezna omaka brez jajc in z minimalno vsebnostjo maščob.
Z majonezo je vse bolj okusno. Kremna in gosta tekstura majoneze dopolnjuje in plemeniti številne obroke: meso z žara, francosko solato, sočen sendvič, ribe, školjke, … Z njo boste izboljšali ostanke zelenjave in odlično povezali najrazličnejše solate.
SOLATNI PRELIVI s katerimi boste solati dodali pravi značaj.
Osnova prelivov je sveža majoneza z aromatičnimi gorčičnimi semeni. Osnovi smo dodali različne dodatke in razvili najbolj priljubljene okuse.
Solatni preliv z gorčico in drobno sesekljanimi začimbami v majonezni osnovi. Klasičen, nežen solatni preliv, ki poveže različne vrste zelenjave. Izvrsten dodatek za pripravo lahke francoske solate.
Hrenova omaka v majonezni osnovi se odlično poda vsem vrstam klobas, sušenim in pečenim mesninam. Toplo postrežen delikatesni hren je izvrstna priloga kuhani govedini.
SOLATNI PRELIVI s katerimi boste solati dodali pravi značaj.
Osnova prelivov je sveža majoneza z aromatičnimi gorčičnimi semeni. Osnovi smo dodali različne dodatke in razvili najbolj priljubljene okuse.
Solatni preliv s kečapom in gorčico v majonezni osnovi. Odlikuje ga intenzivna paradižnikova nota. Preliv se poda k vsem listnatim solatam, kuhani perutnini in dušenim ribam.
Z majonezo je vse bolj okusno. Kremna in gosta tekstura majoneze dopolnjuje in plemeniti številne obroke: meso z žara, francosko solato, sočen sendvič, ribe, školjke, … Z njo boste izboljšali ostanke zelenjave in odlično povezali najrazličnejše solate.
Bela kebab omaka narejena po originalnem, tradicionalnem receptu. Osnova kebab omake je svež jogurt slovenskega porekla. Zagotavlja originalen kebab okus.